Βαθμολογία

Προς αποχώρηση και ο Κιλκισιακός

Ορατό το ενδεχόμενο να μη δηλώσει συμμετοχή στη νέα Γ’ Εθνική ο Κιλκισιακός. Η ενημέρωση:

Επιτείνεται το αδιέξοδο στον Κιλκισιακό και με βάση τα τωρινά δεδομένα, το ενδεχόμενο για τον ιστορικό σύλλογο να μη δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ εθνική, γίνεται όλο και πιο ορατό. Οι μέρες περνούν βασανιστικά, οι δύο προσπάθειες για γενική συνέλευση απέβησαν άκαρπες και η έλλειψη ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση διοίκησης κρατά την ομάδα εγκλωβισμένη. Η απερχόμενη διοίκηση έγκαιρα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να συνεχίσει, ήδη με τη λήξη του πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να υπάρξει καμία αντίδραση.

Από την άλλη μεριά, αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως όσοι αρκούνταν εδώ και καιρό σε κριτική από… απόσταση, δεν μπήκαν στον κόπο να εμφανιστούν, δοθείσης της ευκαιρίας, και αδιαφόρησαν, σε αντίθεση με όσα διατείνονταν κατά καιρούς από τα… καφενεία. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται με πικρία από τους ανθρώπους της απερχόμενης διοίκησης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως για ορισμένους η αγάπη προς τον Κιλκισιακό είναι μόνο στα λόγια.

Ο σύλλογος δεν έχει χρέη, με τη μεθοδική δουλειά των προηγούμενων χρόνων διαθέτει σύγχρονο προπονητήριο και ακαδημία, εντούτοις οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον μαρασμό, καθώς οι παράγοντες, επιχειρηματίες και φορείς της περιοχής σφυρίζουν… αδιάφορα. Τα χρονικά περιθώρια μειώνονται ασφυκτικά, με δεδομένο πως στις αρχές Ιουλίου θα πρέπει να δηλωθεί συμμετοχή στη Γ΄ εθνική, με τις εξελίξεις να παραμένουν απρόβλεπτες και την αγωνία να μεγαλώνει..