Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τον Στύλο ο Πιερικός

Ο Πιερικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του, με τον προπονητή Απόστολο Στύλο. Την Τετάρτη θα παρουσιαστεί ο νέος τεχνικος από τους «μελανόλευκους».

Ανακοίνωση συνεργασίας προπονητή: Ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Στύλο. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο τον καλωσορίζει στον σύλλογο και του εύχεται από καρδιάς καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Σύντομο βιογραφικό του νέου μας προπονητή Απόστολου Στύλου: Γεννημένος στο Βισμπάντεν της Γερμανίας στις 06 Απριλίου 1971. Είναι πρώην ποδοσφαιριστής με συμμετοχές σε Κόρινθο, Αιολικό, Αγερσανή, Ναυπακτιακό, Κέρκυρα, Αρτάκη, Εθνικό Κατερίνης, Πυρσό Γρεβενών και φυσικά στον Πιερικό.

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε τη σεζόν 2013-2014 στην Γ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία και είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA A.

Προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Αιολικός Μυτηλίνης με τον οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να κατακτήσει την άνοδο στη Φουτμπολ Λιγκ στα μπαραζ με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Υ.Γ. Την Τετάρτη 26/06/2019 και ώρα 20.30 θα δοθεί συνέντευξη και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή στα Γραφεία του ΣΦΚ στο Ά ΔΑΚ.