Βαθμολογία

Πέταξε για Πολωνία ο Ολυμπιακός

Για το Γκντανσκ της Πολωνίας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμένουν στην πόλη της κεντρικής Ευρώπης έως τις 6 Ιουλίου και εν συνεχεία θα μεταβούν στην Αυστρία μέχρι τις 11 του ίδιου μήνα απ’ όπου και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στους δημοσιογράφους για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά και για την κατάστασή του. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με τον Ολυμπιακό για άλλα 4 χρόνια. Έμεινε στο σύλλογο που μου έδειξε πιο πολλή αγάπη και εμπιστοσύνη και έδειξα ότι για εμένα δεν μετράνε τα συμβόλαια και τα χρήματα. Έχω εισπράξει μεγάλη αγάπη από αυτόν το σύλλογο, είμαι πολύ χαρούμενος και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω.

Με όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έχω πολύ καλή σχέση, αλλά αυτό που μέτρησε περισσότερο είναι η σχέση που έχω με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Κάναμε ένα ραντεβού και όλα ήταν πολύ εύκολα με μία πολύ καλή σχέση. Το θέμα τελείωσε μέσα σε 10 λεπτά!

Έκανα κάποιες προπονήσεις, είμαι έτοιμος. Είναι μία πρόκληση για τον Ολυμπιακό να επιστρέψουμε στους τίτλους. Πάμε τώρα για την προετοιμασία, έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες, οπότε πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι», ήταν τα λόγια του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Τζολάκης, Στουρνάρας, Μπα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μαρτίνης, Γιάννης Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Φορτούνης, Γκιλιέρμε, Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε, Σουντανί, Σουρλής, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης, Κάιπερς, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Σολδάνο.