Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: «Βλέπει» και Γιαννίτση

Κεντρικό αμυντικό ψάχνουν στον Απόλλωνα Λάρισας και μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, είναι του Μιχάλη Γιαννίτση.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν από τους λίγους που έμειναν στον Ηρακλή το περασμένο καλοκαίρι, ως… τρίτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας, πίσω από τους Κουκόλη, Στάμου, Κούσα, αλλά είχε μαζί με τον βασικό και αναντικατάστατο Ζιαμπάρη τις περισσότερες (17) συμμετοχές.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Γιαννίτση, οι Θεσσαλοί ενδιαφέρονται και για τον Τσιμίκα, όπως σας έχει ενημερώσει το Sportime.gr. Πετυχημένη παρουσία είχε ο Άριαν Μπελά στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας και οι υπεύθυνοι της λαρισινής ομάδας… ψηφίζουν την παραμονή του.

Ο 48χρονος προπονητής κρίνεται επιτυχημένος από την εικόνα που έδειξαν οι «κυανόλευκοι» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Football League και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στο λαρισινό σωματείο.

Άλλωστε και ο ίδιος στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τις εξαιρετικές συνθήκες δουλειάς που βρήκε από τους συνεργάτες του που μόνο με καλά λόγια αναφέρεται για την πολύτιμη βοήθεια που είχε.

Μέλημα του Άριαν Μπελά είναι μάλιστα, την καινούρια αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσει ένα επίσης ισχυρό σύνολο. Κατά τα άλλα, την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητήσουν για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου τα διοικητικά μέλη της ΠΑΕ. Καθώς επίσης λεπτομέρειες για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει μάλλον στις 10 Ιουλίου.