Βαθμολογία

Αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντάνι Άλβες

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ο Ντάνι Άλβες. Την ώρα που ο 36χρονος άσος βρίσκεται στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική του ομάδα, ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αποχωρεί από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ ευχαρίστησε τόσο τους οπαδούς όσο και τους διοικούντες της ομάδας για τη μοναδική εμπειρία που έζησε τα δύο χρόνια παρουσίας του στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Κλείνω ακόμα έναν κύκλο της ζωής μου, που ήταν γεμάτος νίκες, μαθήματα και εμπειρίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Παρί για την ευκαιρία που μου έδωσε να γράψουμε μαζί σελίδες ιστορίας της ομάδας. Ευχαριστώ το προσωπικό του κλαμπ γιατί με την αφοσίωση και τον σεβασμό τους, κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο αυτό τον σύλλογο. Όλα στη ζωή έχουν αρχή, μέση και τέλος.

Ζητώ συγγνώμη αν υπήρξαν στιγμές που δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες ή έκανα λάθη. Πάντοτε προσπαθούσα να δώσω τα πάντα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές που ζήσαμε, τα γέλια και ευελπιστώ να με θυμούνται για την καλή τρέλα που είχα καθημερινά και να γελάνε όταν με σκέφτονται».