Βαθμολογία

Αυτή ήταν Βραζιλία!

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου (22/6), η «σελεσάο» υπέταξε με 5-0 το Περού και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, τερματίζοντας πρώτη στον Α’ όμιλο της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Τίτε άφησε πίσω τη «λευκή» ισοπαλία με τη Βενεζουέλα και αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Στο 12’ ο Κασεμίρο έκανε το 1-0, στο 19’ ο Φιρμίνο έγραψε το 2-0 ενώ στο 32’ ο Έβερτον ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο δεύτερο μέρος, η Βραζιλία σημείωσε άλλα δύο γκολ… Στο 53’ ο Ντάνι Άλβες τετραπλασίασε τα τέρματά της ενώ στο 90’ ο Γουίλιαν σκόραρε για το 5-0. Οι οικοδεσπότες είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και έκτο γκολ όμως στο 93’ ο Γκαμπριέλ Ζέσους αστόχησε σε πέναλτι. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βενεζουέλα νίκησε 3-1 τη Βολιβία και προκρίθηκε ως δεύτερη στους «8».

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε, Αντβίνκουλα, Αραούχο, Άμπραμ, Τράουκο, Τάπια, Γιοτούν (46’ Φλόρες), Κουέβα (67’ Μπαλόν), Πόλο, Φαρφάν, Γκερέρο (55’ Γκονζάλες).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντάνι Άλβες, Τ. Σίλβα, Μαρκίνιος, Φιλίπε Λουίς (57’ Άλεξ Σάντρο), Κασεμίρο (70’ Άλαν), Αρτούρ, Κουτίνιο (77’ Γουίλιαν), Έβερτον, Φιρμίνο, Γκαμπριέλ Ζέσους.