Βαθμολογία

Στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και του χρόνου ο Μαρής

Καλά κρατούν οι ανανεώσεις στο Αιγάλεω, αφού την Παρασκευή (21/6) ανακοίνωσε ότι και ο Μιχάλης Μαρής θα φορά τη φανέλα του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 31χρονος αμυντικός μέσος αποτέλεσε πέρσι ένα από τα βασικά «γρανάζια» του «Σίτι», συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο στη Football League. Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να τον επιβραβεύσει κρατώντας τον στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο με τον Μιχάλη Μαρή».

Κράτησε και Παπανικόλα το Αιγάλεω

«Φωτιά» έχουν πάρει στο Αιγάλεω σχετικά με τις συμφωνίες για ανανέωση με τους παίκτες του περσινού ρόστερ κι, εκτός από τον Μιχάλη Μαρή, γνωστοποιήθηκε την Παρασκευή (21/6) και η παραμονή του Μιχάλη Παπανικόλα.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έδωσε με τη σειρά του τα χέρια με τη διοίκηση, για να θέσει έτσι εαυτόν στη διάθεση του Πέτρου Δημητρίου εν όψει της συμμετοχής του «Σίτι» στη Football League.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο με τον Μιχάλη Παπανικόλα».