Βαθμολογία

Παρελθόν ο Ζαλαώρας από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τον Περικλή Αμανατίδη, που επέστρεψε στον πάγκο των Τρικάλων, ούτε ο Γιάννης Ζαλαώρας θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Όπως γνωστοποίησε την Παρασκευή (21/6), μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχωρεί από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας.

Στην ανάρτησή του ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Αναλυτικά το μήνυμά του: Ένας κύκλος συνεργασίας με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ονειρεμένη χρονιά. Κόντρα σε όλους και σε όλα η ομάδα κατέκτησε τους στόχους της παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας καθώς και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Με τον Γυμναστή της ομάδας τον Σωτήρη Πετσιμέρη είχαμε μια άψογη συνεργασία όλη την διάρκεια της χρονιάς και τον ευχαριστώ από καρδιάς.

Σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού Βόλου που συνεργαστήκαμε υποδειγματικά εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια σε ότι κάνουν . Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους τερματοφύλακες που συνεργαστήκαμε αυτή την σεζόν (Γιακουμής Αστέριος, Παλιούρας Κωνσταντίνος, Ζάχος Ιωάννης) οι οποίοι ήταν καταπληκτικοί αθλητές και ήμασταν μια γροθιά όλη την χρονιά.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ εκεί που ανήκουν οι ομάδες, στον κόσμο τους. Να τον ευχαριστήσω. Είναι η πραγματική δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου. Οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να αγαπούν και να στηρίζουν αυτό που έχουν επιλέξει. Ευχή μου, ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει να βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες εκεί που πραγματικά ανήκει».