Βαθμολογία

Aσελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 58χρονος άνδρας, που φέρεται να έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο αγοριών 12 και 13 χρονών, παιδιά στενών συγγενικών του προσώπων, στο σπίτι που διέμεναν με τους γονείς τους, περιφερειακά του Βόλου και ενώ οι γονείς τους και συγγενείς τους, τον έβαζαν να τα προσέχει!
Στον άνδρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, και κατάχρηση ανηλίκων προσώπων σε ασέλγεια από πρόσωπο που συνοικεί με τα θύματα, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες, σχεδόν τρεις μήνες αφού του ασκήθηκε η ποινική δίωξη, στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις καταλογιζόμενες σε βάρος του πράξεις, και μετά από τη πολύωρη απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο, μέχρι να γίνει η δίκη του σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.
Αρνείται τα πάντα
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ο άνδρας αρνείται τα πάντα, και υποστηρίζει πως τα δύο παιδιά λένε ψέματα, καθώς ποτέ δεν τα πείραξε και δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους τον κατηγορούν. Ο άνδρας που είναι συγγενής του πατέρα των παιδιών, έμενε με την πολυμελή οικογένεια για διαστήματα, τα έτη 2014 και 2015 και μετά πήγε σε δικό του σπίτι.
Τα δύο αγόρια, είναι μέλη πολυμελούς οικογένειας, τα οποία πρόσεχε όταν οι γονείς τους απουσίαζαν, ενώ κατέθεσε ότι τα αγαπούσε και τα πρόσεχε.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, επειδή και ο ίδιος είναι χαμηλοσυνταξιούχος, όταν έμαθε ότι η οικογένεια παίρνει αρκετά επιδόματα παιδιών, ζήτησε και ο ίδιος ένα βοήθημα για να τα βγάλει πέρα.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ασέλγησε σε βάρος τους ούτε τους ζήτησε να τον ικανοποιήσουν και για να στηρίξει την κατάθεσή του αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς έχει κινητικά προβλήματα, μεγάλο ποσοστό αναπηρίας και πολλές φορές την ημέρα αναπνέει με συσκευή οξυγόνου.
Το θέμα είδε στο φως της δημοσιότητας, όταν τα παιδιά ανέφεραν στη μητέρα τους, πως ο συγγενής τους, τα ξεγύμνωνε, τα θώπευε σε επίμαχα σημεία του σώματος τους, σε μια περίπτωση ζήτησε από το ένα αγόρι να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά, και γενικά προέβαινε σε ασελγείς ενέργειες εις βάρος τους, την ώρα που θα έπρεπε να τα προσέχει!
Οι φερόμενες πράξεις από τον μεσήλικα φέρονται να τελέστηκαν το καλοκαίρι του 2018, δύο ή τρεις φορές, ενώ η μητέρα έκανε την καταγγελία στην Εισαγγελία, τον περασμένο Μάρτιο.
Η Εισαγγελία παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστώσει κατά πόσο ευσταθούν οι καταγγελίες και στη συνέχεια με την ολοκλήρωση της, άσκησε δίωξη κατά του 58χρονου για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή, και κατ’ εξακολούθηση, και κατάχρηση ανηλίκων προσώπων σε ασέλγεια από πρόσωπο που συνοικεί με τα θύματα, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πηγή: magnesianews.gr