Βαθμολογία

Στην Θύελλα Σαρακηνών ο Γρηγόρης Κιζιρίδης!

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε ο έμπειρος επιτελικός μέσος Γρήγορης Κυζιρίδης ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ της νεοφώτιστης  στην Γ΄ Εθνική Θύελλας Σαρακηνών Πέλλας. Θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή με τον καλύτερο τρόπο καθώς έχει  πολλές εμπειρίες από τα γήπεδα όλων των επαγγελματικών κατηγοριών.

 Ο 29χρονος Σκυδραίος επιτελικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Ναυπακτιακό Αστέρα όπου είχε πάρει μεταγραφή τον Γενάρη από την ΑΠΕ Λαγκαδά, με την οποία μάλιστα είχε σημειώσει 4 τέρματα, αφήνοντας τον 2ο για τον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Ο Κυζιρίδης πέρα από τις ικανότητες του, έχει πολλές παραστάσεις και διαθέτει τεράστια εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Σκύδρα 2000, Αετό Σκύδρας, Γ.Σ. Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης, Σαρωνικό Γαλατακίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Επανομής, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, Πανελευσινιακό, Αιγινιακό, ΑΟ Καβάλα και ΦΑΣ Νάουσα.

Η απόκτηση του σκόρπισε… θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους των Πειρατών, που βλέπουν τον Ηλία Αταλασίδη να βάζει βαθειά το χέρι στην τσέπη για να δημιουργήσει ομάδα αντάξια των απαιτήσεων που έχει η Γ’ Εθνική.

Πηγή: Pellasports