Βαθμολογία

Με όραμα ο νέος πρόεδρος της Αστραπής Χρήστος Καραμούτης

ΕΓΙΝΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Τελετή λήξης την Πέμπτη (20/6) για μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Λάρισας. Ο λόγος είναι για την Αστραπή Νέας Πολιτείας, αφού αριθμεί (150 παιδιά).

Της Βάσως Γκατζούλη

Η τελετή ήταν σεμνή αλλά με ξεχωριστή λάμψη, αφού συγκέντρωσε προπονητές, παιδιά, γονείς και φίλους. Ο υπεύθυνος της ακαδημίας Γιώργος Καφές έδωσε τον λόγο στο νέο πρόεδρο της ομάδας που ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ., ο λόγος είναι για τον γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό επιχειρηματία και παράγοντα κ. Χρήστο Καραμούτη, ο οποίος πήρε τη θέση του απερχόμενου προέδρου για πολλά χρόνια κ. Γιώργου Τσίντζου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Τσίντζος άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα, αφού ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος με αξιοπρέπεια και ήθος, ένας άνθρωπος που είναι τιμητικό για την κοινωνία να είναι σε αυτό τον χώρο. Του ευχόμαστε ως athleticlarissa να είναι πάντοτε υγιής και δυνατός ότι και αν κάνει στη ζωή του.

Στην εκδήλωση ήταν η κ. Ευαγγελία Αργυροπούλου η οποία εκλέχθηκε πρόεδρος της 4ης κοινότητας και δήλωσε πως θα είναι δίπλα στην Αστραπή σε ότι χρειαστεί και η κ. Μαρία Κισκίνη η οποία εκλέχθηκε τοπική σύμβουλος 4ης κοινότητας.

Ο νέος πρόεδρος κ. Χρήστος Καραμούτης ανέλαβε το νέο πόστο στην Αστραπή γιατί αγαπάει πάρα πολύ τον αθλητισμό, από την πλευρά του τόνισε πως θα βοηθήσει σε ότι αφορά τις χορηγίες για να μπορεί να έχει καλό ταμείο η ομάδα. Το μέλημά του είναι σαν διοίκηση να συναντήσει τη δημοτική αρχή ώστε να γίνουν βελτιωτικές κινήσεις στο γήπεδο και ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί είναι του ποτίσματος. Προπονητής στην μεγάλη ομάδα αναλαμβάνει ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός Γιώργος Καφές που διαδέχεται τον Κώστα Τσότσο.

Οι προπονητές της Ακαδημίας

Μιχάλης Χήτος (προπονητής τερματοφυλάκων)

Μιχάλης Τζιατζιάς (Κ-16)

Γιάννης Σιάρκος (Κ-14)

Λάμπρος Βλάχος (Κ-12)

Κώστας Καλτσάς (Κ-11 και αρχηγός της αντρικής ομάδας)

Αποστόλης Ταρταμπούκας (Κ-10, Κ-9)

Αποστόλης Κατσιάνος (Κ-8, Κ-7)

Οι βραβεύσεις

Χρήστος Καραμούτης (για την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα αλλά και την χορηγική του βοήθεια στο σωματείο)

Σάκης Γκουρνέλης (για την προσφορά του στις ακαδημίες ως αθλητικογράφος)

Ακαδημία Κ-14 Αστραπής (2η χρονιά πήρε το πρωτάθλημα)

Ακαδημία Κ-12 (1η φορά πρωταθλήτρια)

Δήμος Πράππας (ταλέντο 17 ετών)

Γιώργος Νότας (ταλέντο 15 ετών)

Γιάννης Ζαχαρούλης (βραβείο εξέλιξης)

Παναγιώτης Δέλλας (ο μικρότερος της ακαδημίας, 5 ετών)

Και τμήμα κολύμβησης!

Αξίζει να αναφέρουμε πως από τη νέα χρονιά θα λειτουργήσει και τμήμα κολύμβησης στην Αστραπή Νέας Πολιτείας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές από τα γραφεία του συλλόγου (κονάκι).

ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ