Βαθμολογία

Διπλή ανανέωση στον ΑΟΣ

Στον ΑΟ Σελλάνων θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Γιώργος Μπιτέλης και Δημοσθένης Τζέκος. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μπιτέλη και Δημοσθένη Τζέκο.

Ο Δημοσθένης Τζέκος 32 ετών αγωνίστηκε σε Άρη Πατρών, Ναυπακτιακό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Βράχο Καστρακίου, Τύρναβο, Επισκοπή, Φωκικό, ΟΦΗ, Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Γιώργος Μπιτέλης 32 ετών αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αναγέννηση Καρδίτσας. Σε ανακοίνωση το ΔΣ του ΑΟ Σελλάνων σημειώνει:

«Στόχος μας παραμένει η διατήρηση του ποιοτικού κορμού της ομάδας που έφερε την πετυχημένη πορεία στο περσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία του Δήμου και του Γιώργου μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ που θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχουμε θέσει για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Έχοντας καθημερινά τη στήριξη των φιλάθλων μας δεσμευόμαστε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί θωρακισμένη από κάθε άποψη τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική. Το ταξίδι ξεκινάει…».