Βαθμολογία

Επίσημα εποχή Συμεωνίδη-Λαζαρίδη στη διοίκηση, ανέλαβε προπονητής ο Μπίλης

Οριστικοποιήθηκε σήμερα δια βοής στην «ΕΚΑΒΗ», ελλείψει… αντιπάλου και άλλου ψηφοδελτίου, η «είσοδος» του σχήματος με επικεφαλής τους Γιάννη Συμεωνίδη και Γιάννη Λαζαρίδη στη διοίκηση του Πιερικού, για μια αλλαγή σκυτάλης με μεγάλες φιλοδοξίες.

Στο βήμα ανέβηκε ο Συμεωνίδης, εκφράζοντας το ενδιαφέρον εμπλοκής στους «μελανόλευκους» και παρουσιάζοντας τους συνεργάτες του, παίρνοντας την ομόφωνη έγκριση των παριστάμενων στο σώμα της συνέλευσης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο άλλοτε παράγοντας Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Διαγόρα Σεβαστής έκανε λόγο για πρωταγωνιστικές βλέψεις, με τον ίδιο να μην έχει θεσμικό αξίωμα στο νέο Δ.Σ., αντίθετα με τον Λαζαρίδη. Άμεσα θα γίνει κατανομή αξιωμάτων στο σχήμα, με τον Γαβριήλ Κωνσταντινίδη να αναλαμβάνει πιθανότατα την προεδρία.

Νέος γενικός αρχηγός θα είναι ο Μάκης Θεοχάρης, που θα είναι στη διοίκηση, πλην των Λαζαρίδη-Κωνσταντινίδη, ενώ από προηγούμενες διοικήσεις θα είναι και οι Παναγιώτης Αστερίου (φετινό σχήμα) και Βασίλης Τσακιρίδης, αλλά μεταξύ άλλων και οι Μπάμπης Πεϊδης, Χριστίνα Δασκαλοπούλου, Μαίρη Σολακίδου, Στέφανος Μπιτόπουλος, Αντώνης Κυριάκος, Κώστας Παναγίτσας, Ηλίας Τσουκαλάς, Κατερίνα Παναγιωτίδου και Μιχάλης Βασιλειάδης.

Τη νέα διοίκηση θα στηρίξουν ο νέος Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Στέργιος Τόκας, ενώ το τιμόνι συμφώνησε να αναλάβει ο Λεωνίδας Μπίλης.

Το τιμόνι ξανά στον Λεωνίδα Μπίλη

Ο Λεωνίδας Μπίλης θα είναι ο νέος τεχνικός του Πιερικού, διαδεχόμενος τον Νίκο Θεοδοσιάδη, για ακόμα μια θητεία στους «μελανόλευκους», αφού αποτελεί την επιλογή της νέας διοίκησης, με στόχο τον πρωταθλητισμό. Ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός πέρυσι δούλεψε στον Μακεδονικό και παλιότερα σε Άρη Παλαιοχωρίου, Καλαμάτα, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Μακροχώρι, Βατανιακό, Πόντιους Κατερίνης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αετό Σκύδρας, Ηρακλή, αλλά και στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Πηγή: Soccerpractor