Βαθμολογία

Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Διαγόρα ο Ρουτζιέρης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ξαφνικά ο Διαγόρας Ρόδου. Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (20/6), ο Πέτρος Ρουτζιέρης αποφάσισε να μην καθίσει στον πάγκο τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου επικαλέστηκε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά θα παραμείνει στην ομάδα ως τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος μεταγραφών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι ο κ. Πέτρος Ρουτζιέρης δεν θα είναι προπονητής της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην FootballLeague, την περίοδο 2019-2020.

Ήταν επιθυμία του ίδιου του κ. Ρουτζιέρη, την οποία και εξέφρασε στους κ. Κωνσταντίνο Χρυσοχοίδη και Μαίο Καμπουράκη. Αιτία, οι άλλες του επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το αίτημα του έγινε αποδεκτό κι έτσι, ο κ. Ρουτζιέρης θα παραμείνει στην ομάδα στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, υπεύθυνος και για τις μεταγραφές».

«Κλείνει» στον Διαγόρα ο Σούλης Παπαδόπουλος!

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Σούλης Παπαδόπουλος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα. Άμεσες είναι οι εξελίξεις στο Διαγόρα μετά την παραίτηση του Πέτρου Ρουτζιέρη που αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή.

Ο «εκλεκτός» για την επόμενη ημέρα στο πάγκο των νησιωτών είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος τον οποίο έχουν σε εκτίμηση στον Διαγόρα. Ο έμπειρος τεχνικός του οποίου το βιογραφικό δε θέλει και ιδιαίτερη ανάλυση βρίσκεται μία ανάσα από το αναλάβει το Διαγόρα στη νέα Football League της ερχόμενης σεζόν.

Μέχρι την προσεχή Τρίτη θα έχει ανακοινωθεί το deal των δύο πλευρών και εντός των επόμενων ημερών θα τρέξει και ο σχεδιασμός ώστε ο Διαγόρας να εμφανιστεί έτοιμος και ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Παπαδόπουλος έχει περάσει από το Διαγόρα το 2010-2011, ενώ διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον μεγαλομέτοχο του Γηραιού, Κώστα Χρυσοχοϊδη.