Βαθμολογία

Στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα η Κολομβία, νέα γκέλα για την Αργεντινή

Σε μπελάδες έχει μπει η Αργεντινή. Η «αλμπισελέστε» δεν τα κατάφερε ούτε στον δεύτερο αγώνα της στο φετινό Κόπα Αμέρικα τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/6), αφού έμεινε στο 1-1 με την Παραγουάη και έχει μόλις έναν βαθμό στον 2ο όμιλο με μια αγωνιστική να απομένει.

Η Παραγουάη άνοιξε το σκορ με τον Σάντσες στο 37ο λεπτό, με τον Μέσι να ισοφαρίζει στο 57' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε μέσω VAR. Με τον ίδιο τρόπο έστησε στην άσπρη βούλα την μπάλα και η Παραγουάη, όμως ο Αρμάνι απέκρουσε το πέναλτι του Γκονσάλες.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αρμάνι, Κάσκο, Πεσέγια, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Περέιρα (46' Αγκουέρο), Λο Σέλσο, Παρέδες, Ντε Πάουλ (87' Σουάρες), Μέσι, Μαρτίνες (67' Ντι Μαρία).

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Φερνάντες, Πίρις, Γκόμες, Αλόνσο, Αρσαμέντια, Σάντσες, Ρ. Ρόγιας, Γκονσάλες (90' Εσκομπάρ), Μ. Ρόγιας, Αλμιρόν, Σανταντέρ (72' Ρομέρο).

Αντίθετα, η Κολομβία ήδη «καθάρισε», αφού ζευγάρωσε τις νίκες της, κερδίζοντας αυτή τη φορά 1-0 το Κατάρ. Οι νικητές συνάντησαν σθεναρή αντίσταση, δεν τους καταλογίστηκαν δύο πέναλτι με χρήση VAR, αλλά τελικά... λυτρώθηκαν με το γκολ του Σαπάτα με κεφαλιά στο 86ο λεπτό και προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2 αγωνιστικές)

Κολομβία 6 (3-0)

Παραγουάη 2 (3-3)

Κατάρ 1 (2-3)

Αργεντινή 1 (1-3)

Η τελευταία αγωνιστική

Κατάρ - Αργεντινή

Κολομβία - Παραγουάη