Βαθμολογία

Πέθανε και η 16χρονη από το τροχαίο στην Αταλάντη

Τα λόγια είναι μικρά για να περιγράψει κανείς τον πόνο και τη θλίψη της οικογένειας Κατσίφα. Μετά το θάνατο του 21χρονου Νίκου στο τροχαίο που είχε προ τριών ημερών, το απόγευμα της Τετάρτης (19/6) πέθανε και η 16χρονη αδερφή του, Σόνια, η οποία νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο.

Το κορίτσι έδωσε μια άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και ενώ ήταν στην Εντατική και τελικά δεν τα κατάφερε. Το τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη είναι ένα απίστευτο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια.

Το μόνο θετικό που μένει από αυτή την ανείπωτη τραγωδία είναι η συγκλονιστική ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας και των φίλων της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Τα δυο αδέρφια έμεναν στην Αθήνα, αλλά βρέθηκαν στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Την Κυριακή, ο αδερφός της Σόνιας ζήτησε το αυτοκίνητο από τον παππού του, για να πάει στην παραλία μαζί με την 16χρονη αδερφή του.

Από την σύγκρουση, το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία εγκλωβίστηκαν τα δυο αδέλφια. Ο 21χρονος Γιώργος ανασύρθηκε νεκρός. Η 16χρονη Σωτηρία διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο Λαμίας και έπειτα στο Αττικόν με την κατάληξη να είναι το ίδιο τραγική.