Βαθμολογία

Για άλλα δύο χρόνια στον ΑΟΧ-Κισσαμικό ο Παπαχρήστος

H συμφωνία του ΑΟΧ-Κισσαμικού με τον Τάσο Παπαχρήστο για την ανανέωση της συνεργασίας τους ήταν γνωστή από την περασμένη εβδομάδα, για να προκύψει η επισημοποίησή της την Τετάρτη (19/6).

Ο 26χρονος αριστερός μπακ-χαφ υπέγραψε για δύο χρόνια, εκφράζοντας βέβαια τη χαρά του για την παραμονή του στους Χανιώτες. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Παπαχρήστο για ακόμη δύο χρόνια.

Ο Τάσος Παπαχρήστος εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Αύγουστο του 2018 και αποτέλεσε βασικό στέλεχος τη σεζόν που πέρασε. Συμμετείχε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας ένα γκολ, το νικητήριο στις καθυστερήσεις του εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα. Στο Κύπελλο Ελλάδας είχε 2 συμμετοχές.

Μετά την επίτευξη συμφωνίας με την ομάδα μας για την παραμονή του στα Χανιά ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: “Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω για δεύτερη χρονιά στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της”».