Βαθμολογία

Σε… αποσύνθεση ο Ηρακλής

Δυστυχώς η κατάσταση στον Ηρακλή είναι ζοφερή και η ΠΑΕ βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση. Από την στιγμή που ο Τομ Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να βρει ένα «καθαρό» ΑΦΜ για να γλιτώσει από τα χρέη, όλα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για τους «κυανόλευκους». Μάλιστα, την Τετάρτη (19/6) έγινε γνωστό ότι πριν την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ, ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» παρέδωσε τα κλειδιά της Μίκρας στον Γ.Σ Ηρακλή.

Τα γραφεία και οι προπονητικές εγκαταστάσεις του «Γηραιού» περνούν και πάλι στα χέρια του ερασιτέχνη Ηρακλή, που ψάχνει την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπάρχει μία προσπάθεια σε εξέλιξη από τη Λέσχη Φίλων του Ηρακλή, που επιχειρούν να βρούνε λύση για το μέλλον της ομάδας, αλλά φυσικά γνωρίζουν τις δυσκολίες του εγχειρήματος.

Με τις τιμωρίες που έχουν δεχθεί οι «κυανόλευκοι» και τις αφαιρέσεις βαθμών για οφειλές, η μόνη λύση για να παραμείνουν σε επαγγελματική κατηγορία είναι η αγορά ενός ΑΦΜ χωρίς βάρη, κάτι που δεν κατάφερε ο Παπαδόπουλος στις συζητήσεις του με τον Αχιλλέα Μπέο για τον Βόλο.