Βαθμολογία

ΑΕΚ: Δευτέρα στην Αθήνα ο Ζεράλντες

Ολοκληρώθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του δανεισμού του Τσίκο Ζεράλντες στην ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έρχεται τη Δευτέρα (24/6) για να υπογράψει.

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση του Τσίκο Ζεράλντες ο οποίος πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ για τον επόμενο έναν χρόνο ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού του και τη Δευτέρα (24/6) θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Αμέσως μόλις φτάσει στο "Ελ. Βενιζέλος", ο επιτελικός μέσος που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και στη συνέχεια θα ποζάρει για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα (σ.σ. που θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 20/6).

Υπενθυμίζουμε πως η Ένωση έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τους Γιώργο Αθανασιάδη, Παουλίνιο και την Πέμπτη (20/6) έρχεται στην Αθήνα ο Ογκνιέν Βράνιες για να οριστικοποιήσει την επιστροφή του στους "κιτρινόμαυρους", κι αυτός ως δανεικός από την Άντερλεχτ.