Βαθμολογία

Βασικός στόχος ο Ντιόγκο Σαλομάο για την ΑΕΛ (VIDEO)

Η ΑΕΛ βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στην μεσοεπιθετική της γραμμή και εξετάζει αρκετές περιπτώσεις που έχουν προταθεί.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κερδίσει έδαφος δύο Πορτογάλοι που θεωρούνται εξαιρετικές λύσεις για τις θέσεις των εξτρέμ, αλλά ο ένας εξ αυτών βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους «βυσσινί».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, αυτός είναι ο Ντιόγκο Σαλομάο, ο οποίος αν τελικά πειστεί να έρθει στη Λάρισα θα δυναμώσει πάρα πολύ το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει πλούσια εμπειρία από τα γήπεδα της Πορτογαλίας και της Ισπανίας και ο Αλέξης Κούγιας θεωρεί πως θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της ΑΕΛ.

Οι συζητήσεις έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα και ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» προσπαθεί να βρει μία φόρμουλα συνεργασίας. Με την απόσταση στο οικονομικό να μην είναι μεγάλη.

Στόχος των «βυσσινί» είναι να πείσουν τον Σαλομάο να έρθει στη χώρα μας, μετά από το εξάμηνο πέρασμά του από τη Σαουδική Αραβία, όπου με τη φανέλα της Αλ Χαζμ μέτρησε 11 συμμετοχές και δύο γκολ.

Το βιογραφικό του εξάλλου είναι εντυπωσιακό για τα δεδομένα της ΑΕΛ, η οποία προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση και να φέρει στον κάμπο έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με την σύμφωνη γνώμη του Γκόρνταν Πέτριτς.

">http://