Βαθμολογία

Ένας αντί δύο οι «μικροί»

Νέες εξελίξεις στο θέμα της συμμετοχής νεαρών παικτών στην 11άδα των ομάδων της Γ΄Εθνικής. Διαφοροποιήσεις αναμένονται στη Γ' Εθνική, καθώς την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν υποχρεωτική (μόνο) η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα (18άδα), δύο ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 01/01/1997 και εντεύθεν και δεν θα έπρεπε οι δύο θέσεις τους στην 18άδα να καλύπτονται από ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας.

Για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2019-2020, με βάση της προηγούμενη ππροκήρυξη από πέρυσι, θα ήταν υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνα αλλά και η συμμετοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών ηλικίας γεννηθέντων την 01/01/1998 και εντεύθεν.

Mετά και την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, όπως αναφέρει το «patragoal» αποφασίστηκε πως κάθε ομάδα της Γ' Εθνικής θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει στην ενδεκάδα μόνο έναν «μικρό», αφού υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από τα σωματεία και διαφωνίες επί αυτού του θέματος.

Παράλληλα αναμένεται πως οι «μικροί» θα επιβάλλεται να είναι τρεις στο σύνολο στην 18άδα. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν επίσημα το επόμενο διάστημα σε αυτό το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.