Βαθμολογία

Σχέδιο Κουκοδήμου-Συμεωνίδη για τον Πιερικό!

Στην γενική συνέλευση της Τετάρτης στην «ΕΚΑΒΗ» αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ανάληψη των ηνίων του Πιερικού από την πλευρά των Γιάννη Συμεωνίδη και Γιάννη Λαζαρίδη.

Στην αυριανή γενική συνέλευση στην «ΕΚΑΒΗ» αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ανάληψη των ηνίων του Πιερικού από την πλευρά των Γιάννη Συμεωνίδη και Γιάννη Λαζαρίδη, γνωστών εξωθεσμικών ποδοσφαιρικών παραγόντων της Πιερίας, που «ζύμωναν» την κίνηση το τελευταίο διάστημα και έδειχναν η… σανίδα σωτηρίας στο σημερινό τέλμα.

Οι δυο τους δείχνουν έτοιμοι να βγουν μπροστά και να πάρουν τα «κλειδιά», για να βγάλουν τον Πιερικό από το αδιέξοδο. Βεβαίως, μέχρι σήμερα δεν υπήρξε επίσημη υποβολή πρότασης για το «αύριο» του Πιερικού από καμία κατεύθυνση, κατά τη λήξη της διορίας για κατάθεση ενδιαφέροντος, όπως ανέφερε στο “pierikosnews” η τωρινή διοίκηση.

Η πλευρά Συμεωνίδη-Λαζαρίδη δείχνει έτοιμη να εκδηλωθεί κατευθείαν στο βήμα, με τον Βασίλη Τσακιρίδη να είναι ίσως ο μοναδικός που θα μείνει από το τωρινό Δ.Σ.

Ο Γαβριήλ Κωνσταντινίδης, άλλοτε πρόεδρος του Διαγόρα Σεβαστής και κουμπάρος του Συμεωνίδη, δείχνει φαβορί για να αναλάβει την προεδρία, ενώ σταδιακά θα ξετυλιχθεί το… κουβάρι για τα υπόλοιπα στελέχη της «κίνησης», σε διοίκηση και καίρια πόστα.

Όσο για τον προπονητή, όλα δείχνουν ότι θα είναι γηγενής, μέσα από πολύ… συγκεκριμένη λίστα, με τον Λεωνίδα Μπίλη να  «παίζει» για ακόμα μια θητεία στους Κατερινιώτες, όπως και η παραμονή του Νίκου Θεοδοσιάδη (δείχνουν οι δυο βασικοί υποψήφιοι), χωρίς να αποκλείεται άλλη έκπληξη. Βεβαίως, το νέο σχήμα θα στηρίξει και ο νέος Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, αλλά και η ΕΠΣ Πιερίας και ειδικά ο πρόεδρος, Στέργιος Τόκας.

Πηγή: soccerpractor