Βαθμολογία

O «Δημήτρης» που έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του Ραούλ Μπράβο

Όλο και περισσότερα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο φέρεται να έχει ο Ραούλ Μπράβο, αλλά και ο Κάρλος Αράντα.

Η ιστοσελίδα «elconfidencial.com» κάνει λόγο και για έναν Έλληνα, τον οποίο οι αστυνομικοί είδαν να φεύγει τρέχοντας όταν εισέβαλαν στο σπίτι του Ισπανού.

Ο μαυροντυμένος άνδρας αναφέρεται ως «Δημήτρης Σιούνγκαρης», αν και δεν είναι σίγουρο ότι αυτό είναι το πραγματικό όνομά του. Στο σπίτι του Μπράβο βρέθηκε μια άδεια οδήγησης του «Δημήτρη», όμως οι Αρχές προτίμησαν να μην τον κυνηγήσουν, αλλά να τον παρακολουθήσουν.

Αργότερα την ίδια ημέρα η Αστυνομία τον εντόπισε και έψαξε το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Εκεί βρήκε μια τσάντα με 54.400 ευρώ και όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο «Δημήτρης» παραδέχθηκε ότι του τα είχε δώσει ο Μπράβο, χωρίς, όμως, να γνωρίζει τη περιελάμβανε μέσα η τσάντα.

Μάλιστα το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Βέροια, αν και ο Έλληνας διαψεύδει ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τους δύο κατηγορούμενους και τις δραστηριότητές τους.