Βαθμολογία

Η κόρη της σκότωσε τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο δρόμο στο Γουδή

Μια οικογενειακή τραγωδία βρίσκεται πίσω από τον θάνατο της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή τυλιγμένη σε κουβέρτα στον δρόμο στο Γουδή το Σάββατο (15/6). Όπως αποκαλύφθηκε την Κυριακή (16/6) δολοφόνος της 92χρονης είναι η ίδια της η κόρη!

Η άτυχη ηλικιωμένη πέθανε λίγο πριν το πτώμα της πεταχτεί στον δρόμο μετά τον ξυλοδαρμό και την ασφυξία που της προκάλεσε η 68χρονη κόρη της κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη.

Όπως είπε η δράστης στις Αρχές, η μητέρα της αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, ήταν σχεδόν κατάκοιτη και είχε κουραστεί να την φροντίζει. Έτσι, όπως είπε, αποφάσισε να απαλλάξει και τις δύο από τα... βάσανά τους.

Οι δυο τους έμεναν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα. Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης».