Βαθμολογία

Άρπαξαν 20χρονο με νοητική στέρηση και τον έδειραν

Ένα περιστατικό που προκαλεί οργή και θλίψη συνέβη στον Βόλο. Δύο νεαροί άρπαξαν 200χρονο με νοητική στέρηση, τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και τον έδειραν.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν ένας 18χρονος και ένας 16χρονος οι οποίοι, όπως προκύπτει, άρπαξαν τον 20χρονο και με το αυτοκίνητο του θείου ενός εκ των δύο τον οδήγησαν σε ερημική αγροτική περιοχή στα Μελισσάτικα Βόλου, όπου τον έβρισαν, τον απείλησαν και του προκάλεσαν ελαφρές σωματικές βλάβες.

Οι δυο τους τον κατηγορούσαν ότι είχε κλέψει τα δίκυκλά τους, κάτι που, όμως, δεν έχει εξακριβωθεί από την έρευνα. Μάλιστα, το θράσος τους δεν σταμάτησε εκεί.

Όταν αναχώρησαν όλοι μαζί από την περιοχή, εντόπισαν μπλόκο της τροχαίας που τους έκανε σήμα να σταματήσουν, όμως εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα και έφυγαν,

Αργότερα, από το κέντρο του Βόλου τηλεφώνησαν εκείνοι στην τροχαία και ισχυρίστηκαν ότι είχαν πιάσει τον νεαρό - εννοώντας τον 20χρονο - που είχε δήθεν κλέψει το αυτοκίνητο το οποίο δεν είχε σταματήσει λίγο νωρίτερα σε σήμα των αστυνομικών.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, όμως, διαπιστώθηκε ότι έλεγαν ψέματα και αποκαλύφθηκε η αλήθεια, με τους δυο νεαρούς να αναμένεται να οδηγηθούν τη Δευτέρα (17/6) στον εισαγγελέα. Ο 20χρονος διακομίσθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου εξετάστηκε κι αποχώρησε.