Βαθμολογία

Μέχρι 5/7 οι συμμετοχές στη νέα Γ' Εθνική

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ότι αποφάσισε η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, για τις 22 Σεπτεμβρίου όρισε τη σέντρα του προσεχούς πρωταθλήματος της νέας Γ' Εθνικής (τέταρτη στη σειρά βέβαια), η Ομοσπονδία, και το πρωτάθλημα αυτό να πραγματοποιηθεί με 8 ομίλους.

Στην ίδια συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, η οποία έγινε την Παρασκευή (7/6) στα γραφεία της ΕΠΟ αποφασίστηκε ότι οι 116 ομάδες που με τα τωρινά δεδομένα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, να έχουν προθεσμία μέχρι και τις 5 Ιουλίου (Παρασκευή) προκειμένου να δηλώσουν εγγράφως τη συμμετοχή.

Υπενθυμίζεται κι ότι, όπως ισχύει βάση ΚΑΠ, σε περίπτωση που η πρωταθλήτρια ομάδα μιας ΕΠΣ δεν δηλώσει συμμετοχή, τότε την θέση της θα κληθεί να την πάρει η ομάδα που τερμάτισε δεύτερη, αν επιθυμεί, ενώ εάν και αυτή δεν δηλώσει συμμετοχή το δικαίωμα πηγαίνει στην ομάδα που κατέλαβε την τρίτη θέση, αν επιθυμεί.

Όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή, η Επιτροπή πρωταθλήματος ΕΠΟ θα προχωρήσει και στον καταρτισμό των ομίλων.

patragoal.gr