Βαθμολογία

Τα παράτησε ο Παπαδόπουλος και βάζει λουκέτο

Δεν βρήκε λύση και έφυγε για Η.Π.Α. ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή. Στο γκρεμό. Για ακόμη μια φορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής φτάνει σε αδιέξοδο. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος δεν βρήκε καμία λύση για την επόμενη μέρα στην ομάδα, επέστρεψε στις Η.Π.Α. και παρατάει τον Ηρακλή παρ’ ότι πριν από λίγο καιρό διαβεβαίωνε πως δεν θα το πράξει.

Εξ αρχής όπως μετέφερε η «Μ» η άρνηση του Αχιλλέα Μπέου για τη «μετακόμιση» του Α.Φ.Μ. στη Θεσσαλονίκη οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια την υπόθεση σε «ναυάγιο». Η επιμονή του στις επόμενες κρούσεις, αλλά και οι πληροφορίες που αναφέρουν πως και στο οικονομικό, στη διασφάλιση της τήρησης αποπληρωμής για το deal, απλώς επιβεβαίωσαν ξανά το «τέλος» της υπόθεσης Ν.Π.Σ. Βόλος.

Τα βρόντηξε

Λύση Βόλου… τέλος. Λύση Καραϊσκάκη επίσης. Λύση με άλλον Α.Φ.Μ. δεν βρέθηκε. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος δεν συνεχίζει με τα οικονομικά δεδομένα της Π.Α.Ε.. Αναχώρησε χθες το πρωί για τις Η.Π.Α. και το αν θα επιστρέψει για τον Ηρακλή είναι άγνωστο και δεν συγκεντρώνει πιθανότητες. Ο νυν μεγαλομέτοχος παρατάει την προσπάθεια παρά τα αντιθέτως λεγόμενά του προ ολίγου καιρού, κοινώς τα «βροντάει» και οδηγεί την εταιρία στα… βράχια.

Επισήμως με τοποθέτηση-ανακοίνωσή του δεν έχει γνωστοποιήσει αυτή του την πρόθεση, δεν έχει ακόμη κινήσει τη διαδικασία λύσης της εταιρίας, ωστόσο ήδη η αυθόρμητη ανησυχία των φορέων της «κυανόλευκης οικογένειας» για το ποια μπορεί να είναι η επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, οδηγεί σε ένα κρίσιμο διάστημα επαφών, συζητήσεων και συναντήσεων για να προκύψει αποτέλεσμα.

Του έδωσε «άκυρο» ο Ηλίας Θεοδωρίδης

Από τη στιγμή που δεν βρήκε λύση ο Θανάσης Παπαδόπουλος, οδηγεί τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή στο «τέλος» του υπό αυτή την εταιρική πάντα μορφή, ούτε καν έναν χρόνο μετά την ενασχόλησή του με τα κοινά! Στην προσπάθειά του να αναζητήσει λύσεις για την επόμενη μέρα, απευθύνθηκε και στον Ηλία Θεοδωρίδη, ζητώντας τη βοήθειά του όπως έπραξε στη διάρκεια της σεζόν. Ο τελευταίος του μετέφερε πως… «Μ’ αυτό τον Α.Φ.Μ. δεν έχει καμία τύχη. Μπορώ να συνεισφέρω μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως κι την προηγούμενη χρονιά, αλλά μόνο σε μία «καθαρή» ομάδα», ενώ διέψευσε και το σενάριο που κυκλοφόρησε και τον ήθελε να είχε ενδιαφερθεί για Α.Φ.Μ. ομάδας της Football League, ώστε να το αξιοποιήσει στον Ηρακλή.

Πηγή: metrosport