Βαθμολογία

Η αποστολή της Εθνικής πόλο ανδρών για το Παγκόσμιο

Σε φουλ ρυθμό έχει μπει η προετοιμασία της Εθνική πόλο ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην Γκουανζού της Κίνας. Γι’ αυτό και ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε το Σάββατο (15/6) την αποστολή που θα απαρτίζεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Επίσης ανακοινώθηκε και η κοινή προετοιμασία με την Ιταλία. Ακολουθεί αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΟΕ: «Στις Συρακούσες για κοινή προετοιμασία με την Ιταλία του Σάντρο Καμπάνια (17-20/6), μεταβαίνει την Δευτέρα (17/6) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Το πρόγραμμα της κοινής προετοιμασίας προβλέπει και επίσημο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (19/6, 19.30 τοπική). Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 16 διεθνείς μας πολίστες: Κώστας Φλέγκας, Μάνος Ζρδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γεννηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Κώστας Γκιουβέτσης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Μανώλης Πρέκας, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Κάκαρης.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης και ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος. Ελλάδα και Ιταλία, στη συνέχεια, θα μεταβούν (20/6) από τις Συρρακούσες στο Βερολίνο, για το 4εθνές τουρνουά που διεξάγεται (21-23 Ιουνίου) στο Πότσδαμ με τη συμμετοχή επίσης, της Γερμανίας και του Μαυροβουνίου. Το πρόγραμμα του τουρνουά (τοπικές ώρες):

21 Ιουνίου: 16.15 Ιταλία – Μαυροβούνιο, 18.00 Γερμανία – ΕΛΛΑΔΑ

22 Ιουνίου: 17.45 Μαυροβούνιο – ΕΛΛΑΔΑ, 19.30 Γερμανία – Ιταλία

23 Ιουνίου: 11.15 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ, 12.45 Γερμανία – Μαυροβούνιο

Η Εθνική μας ομάδα και μέχρι την αναχώρηση της στην Γκουανζού για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (14-28 Ιουλίου), θα μετάσχει και στο τουρνουά “BENUCUP” της Βουδαπέστης (30/6-2/7)».