Βαθμολογία

Πήρε Ζέλο, κράτησε Φύτρο η Θύελλα Καμαρίου

Το ρόστερ της για τη νέα σεζόν συνεχίζει να χτίζει η Θύελλα Καμαρίου. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την Παρασκευή (14/6) ότι στο δυναμικό της εντάσσεται πλέον και ο Ραφαήλ Ζέλο.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παλληνιακό, ενώ έχει παίξει επίσης στις ομάδες των Κολωνού, Ολυμπιακού Λιοοίων, Χαραυγιακο, Ιωνικού, Λουτρακίου και Κηφισιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον μέσο Ζέλο Ραφαήλ.

Ο Ραφαήλ είναι γεννημένος το 1993 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες των Κολωνού, Ολυμπιακού Λιοοίων, Χαραυγιακο, Ιωνικού, Λουτρακίου, Α.Ε. Κηφισιάς ενώ η προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Παλληνιακός.

Καλωσορίζουμε τον Ραφαήλ στην οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη σεζόν με την φανέλα της ομάδας μας.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ Θύελλας Καμαρίου».

Επίσης, στην ομάδα συνεχίζει Μάρκος Φύτρος που ανανέωσε το συμβόλαιό του. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Φύτρο Μάρκο. Ευχόμαστε στον Μάρκο μια χρονιά γεμάτη υγεία χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου».