Βαθμολογία

Παραίτηση Νικοπολίδη από την Εθνική Ελπίδων

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων αποτελεί ο Αντώνης Νικοπολίδης. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή (14/6), ο 48χρονος προπονητής έκανε γνωστή την παραίτησή του.

Όπως τονίζει ο κύκλος του κλείνει και πρόσφερε όσα μπορούσε. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΕΠΟ για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Ο Νικοπολίδης είχε αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ελπίδων τον Σεπτέμβριο του 2015.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νικοπολίδη: «Η Εθνική Ελλάδος δεν είναι απλώς μια ομάδα. Είναι ιδέα. Είναι πάνω απ’ όλους. Αισθάνομαι υπερήφανος που έχω υπάρξει μέλος της - τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής. 

Η Εθνική Ελλάδος δεν είναι απλώς μια ομάδα. Είναι ιδέα. Είναι πάνω απ’ όλους. Αισθάνομαι υπερήφανος που έχω υπάρξει μέλος της - τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής. 

Αισθάνομαι πως στην παρούσα φάση ό,τι είχα να δώσω στην εθνική ελπίδων το έδωσα. Κάπου εδώ, λοιπόν, κλείνει, αυτός ο κύκλος. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΕΠΟ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τους συνεργάτες μου για την υπομονή και την επιμονή τους, τους παίκτες μου για όλα όσα μοιραστήκαμε. 

Για μένα η Εθνική Ελπίδων θα είναι πάντα μια σημαντική στιγμή της καριέρας μου και εύχομαι αυτές οι γενιές, με τις οποίες δούλεψα, να βρεθούν εκεί που τους αξίζει».