Βαθμολογία

Σε αναζήτηση ομάδας ο Βασίλης Μάρκου

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης είναι εδώ και λίγες ώρες ο δυναμικός αμυντικός μέσος Βασίλης Μάρκου. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος παίκτης (γεννηθείς στις 29 Ιουλίου 1997) άνοιξε τα… «φτερά» του με σκοπό να βρει το νέο του σύλλογο.

Να θυμίσουμε πως ο Μάρκου προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τον Αετό Μακρυχωρίου στην Α’ ΕΠΣΛ και είναι δεδομένο πως αποτέλεσε ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας στην επιτυχημένη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Η συνεργασία του με την ομάδα της Λάρισας τερμάτισε και πλέον είναι «ελεύθερος» να βρει το νέο του ποδοσφαιρικό «σπίτι».

Ο Βασίλης Μάρκου αν και νέος σε ηλικία έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του και είναι πλέον ώριμος και έτοιμος για νέες προκλήσεις. Παίκτης με πολύ καλή υποδομή, δυνατός και από τους καλύτερους την χρονιά που μας πέρασε στην Α’ ΕΠΣΛ.  

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό (κ-20), μετά μεταπήδησε στην ΑΕΛ (κ-20) με γεμάτη σεζόν, στη συνέχεια στον Πιερικό μέχρι Γενάρη (Γ’ Εθνική, 14 συμμετοχές), ακολούθησε ο Απόλλων Λάρισας (Γ’ Εθνική, 6 συμμετοχές), ο Αχιλλέας Φαρσάλων (Γ’ Εθνική, 23 συμμετοχές), τα Μετέωρα (Γ’ Εθνική) μέχρι Οκτώβρη όπου έφυγε για προσωπικούς λόγους και τελευταίος του σταθμός ο Αετός Μακρυχωρίου.

Αυτή τη περίοδο ο ίδιος εξετάζει περιπτώσεις και θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα για την ομάδα που θα επιλέξει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ