Βαθμολογία

2ο Brevet «Γύρος Κισσάβου» 200χλμ.

Ο Π.Α.Σ ΠΗΝΕΙΟΣ διοργανώνει την Κυριακή 16 Ιουνίου το 2οBrevet 200 χλμ ‘Γύρος Κισσάβου’ με εκκίνηση και τερματισμό το Στόμιο. Πάνω από 100 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή και καλούνται να ολοκληρώσουν την υπέροχη αυτή διαδρομή εντός του χρονικού ορίου των 13,5 ωρών.

Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από το Στόμιο στις 08:30 την Κυριακή και ακολουθώντας τη διαδρομή των 200 χλμ Στόμιο – Παλαιόπυργος – Τέμπη – Γόννοι – Γόννοι – Μακρυχώρι – Τύρναβος – Λάρισα – Δήμητρα – Ανατολή – Αγιά – Αγιόκαμπος – Σωτηρίτσα – Βελίκα – Κουτσουπιά – Παλιουρία θα τερματίσουν ξανά στο Στόμιο.

Το brevetεντάσσεται στις προσπάθειες που κάνει ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ μέσω των πολλών αθλητικών eventπου διοργανώνει και στόχο έχουν μεταξύ άλλων την ανάδειξη του Κισσάβου και των Παραλίων του Νομού Λάρισας και γενικότερα την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής.

Λίγα λόγια για τα brevet:

Τα ΄brevet’ή ‘Ποδηλατικές διαδρομές μεγάλων αποστάσεων’ απευθύνονται σε ποδηλάτες κάθε ηλικίας και γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Είναι απόστασης 200, 300, 400, 600, 1000 χλμ ή και μεγαλύτερων αποστάσεων και οι ποδηλάτες καλούνται να ολοκληρώσουν συγκεκριμένη απόσταση εντός συγκεκριμμένου χρονικού ορίου περνώντας από συγκεκριμένα σημεία ελέγχου. Κινούνται αυτόνομα (χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια, οχήματα υποστήριξης κ.α) και καλούνται να αντιμετωπίσουν μόνοι τους οποιαδήποτε κατάσταση πχ βλάβη, άσχημες καιρικές συνθήκες, θέματα υδροτροφοδοσίας κλπ. Δεν υπάρχει κατάταξη παρά μόνο η διάκριση ανάμεσα σε επιτυχόντες (που κατάφεραν να ολοκληρώσουν επιτυχώς την απόσταση εντός χρονικού ορίου) και αποτυχόντες. Κάθε 4 χρόνια διεξάγεται στη Γαλλία το φημισμένο Paris-Brest-Parisαπόστασης 1200χλμ με πάνω από 6000 συμμετοχές από όλον τον κόσμο και με συμμετοχές και από τη χώρα μας που αγγίζουν τριψήφιο νούμερο.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους βασικούς χορηγούς του που υποστηρίζουν τον σύλλογο:

● "Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα

● "Barchetta"- coffeebar στη μαρίνα στον Πλαταμώνα

● "Bruno Coffee stores"

● "ΝΡασφαλιστική"

● "Cyclinghellas.gr" - οργάνωση αθλητικών event και εκδρομών

● "Δαλαβίκαςbikes" κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα

● "Service Αφοί Νταούτη" στη Λάρισα

● " Powerfm 93.2" το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας

● "32 bit" εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών" στη Λάρισα

● "Larissanet" ηλεκτρονική και έντυπη  εφημερίδα

● Φάρμα Παλαμά