Βαθμολογία

Έβαλε Καραγκιόζη κάτω από τα δοκάρια ο Βόλος

Συνεχίζεται η ενίσχυση στον Βόλο εν όψει της παρθενικής του συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι «κυανέρυθροι» της Μαγνησίας γνωστοποίησαν την Πέμπτη (13/6) ότι ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Τάσο Καραγκιόζη.

Πρόκειται για τον 22χρονο τερματοφύλακα ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Αιγινιακό. «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου (20/6/97) τερματοφύλακα Αναστάσιου Καραγκιόζη.

Ο Αναστάσιος Καραγκιόζης ξεκίνησε την καριέρα του στον Λεβαδειακό και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Αιγινιακό όπου είχε 34 συμμετοχές, οι 24 εκ των οποίων στο φετινό πρωτάθλημα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πήρε το «ΟΚ» για Πανθεσσαλικό

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού. Έτσι, την επόμενη χρονιά η ομάδα θα χρησιμοποιεί ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Επειτα από την εξέλιξη αυτή, τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ Βόλος θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης περιόδου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας».