Βαθμολογία

Διαψεύδει την ονοματολογία για το ΑΦΜ ο Ηρακλής

Προσπάθεια να βρεθεί σε υψηλότερη κατηγορία τη νέα σεζόν κάνει ο Ηρακλής. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν αναφορές και για πιθανό ραντεβού με την Α.Ε. Καραϊσκάκης όσον αφορά την εξαγορά του ΑΦΜ μετά το πρώτο... ναυάγιο στις σχετικές συζητήσεις με τον Βόλο.

Σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη (13/6) πάντως η ΠΑΕ διαψεύδει τα ονόματα που γράφονται, κάνοντας λόγο για καταστάσεις «που γίνονται με δόλιο και κακόβουλο τρόπο» και μπορούν να αποτελέσουν «τροχοπέδη για τις μελλοντικές κινήσεις του μεγαλομετόχου».

Μάλιστα, προανήγγειλε ουσιαστικά συνέντευξη Τύπου το επόμενο διάστημα, όπου ο κόσμος θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος του ιστορικού σωματείου μας αλλά και να προστατέψει από κάθε κακοτοπια τις οποιες συζητήσεις και διαβουλεύσεις κάνει την παρούσα κρίσιμη στιγμή, οφείλει να διαψεύσει την αναφορα ονομάτων διαφόρων ΠΑΕ που διοχετεύτηκαν στον τύπο τις τελευταίες ημέρες. Καταστάσεις σαν και αυτές που γίνονται με δόλιο και κακόβουλο τρόπο θεωρούνται ως τροχοπέδη για τις μελλοντικές κινήσεις του μεγαλομετόχου.

Ο μεγαλομέτοχος θέλοντας να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας μας τους διαβεβαιεί ότι συνεχίζει να εργάζεται ακατάπαυστα ώστε να βρεθεί μία επιτρεπτά βιώσιμη λύση για το σωματείο μας. Τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων θα ανακοινωθούν με τον πλέον επίσημο τρόπο απο τον ίδιο σε σύντομο χρονικό διάστημα».