Βαθμολογία

Ξεκίνημα με πεντάρα η Εθνική Ελπίδων

Εύκολο έργο είχε τη Δευτέρα (10/6) η Εθνική Ελπίδων ενάντια στο Σαν Μαρίνο, παίρνοντας επιβλητικά τη νίκη με 5-0 στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-21. Το ματς έγινε στη Ριζούπολη και το σκορ άνοιξε ο Καμπετσής με κεφαλιά στο 26', αξιοποιώντας τη σέντρα του Ουές.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παυλίδης αξιοποίησε λάθος του Τσεκέτι και με πλασέ έγραψε το 2-0, για να πετύχει και δεύτερο προσωπικό τέρμα με σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 37'.

Το τέταρτο γκολ της ομάδας του Αντώνη Νικοπολίδη ήρθε από το υπέροχο σουτ του Βρουσάι στο 51' από το ύψος της περιοχής, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Καμπετσή στο 68ο λεπτό, που με τη σειρά του βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση.

ΕΛΛΑΔΑ: Στεργιάκης, Ουές (66' Λυρατζής), Κατράνης, Δημητρίου, Τσιγγάρας, Καμπετσής (74' Δουβίκας), Παυλίδης, Νικολάου (66' Γιαννούτσος), Λημνιός (66' Βάρκας), Βρουσάι (75' Ζωγραφάκης), Μιλόγεβιτς.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Ντε Άντζελις, Μορέτι, Ντολτσίνι, Βαλεντίνι (86' Μπαμπόνι), Τσεκέτι, Μικελότι (67' Πανκότι), Τομασίνι (85' Κουαράντα), Κόντι, Λιβεράνι (67' Ντε Άντζελις), Τσεκαρόλι (54' Μούκιολι), Ράσκι.