Βαθμολογία

Ξεκίνησε τις ανανεώσεις ο Αετός Μακρυχωρίου

Μετά την πρόσληψη του νέου τεχνικού Κώστα Κατσάρα στο Μακρυχώρι, η ομάδα ξεκίνησε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν αρχίζοντας από τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα την Δευτέρα (10/6) το βράδυ ανακοίνωσε τις τέσσερις πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και σίγουρα υπάρχει και συνέχεια. Ο λόγος για τον δεξιό εξτρέμ με καταγωγή από το Μακρυχώρι Αποστόλη Γκαμπέτα (ΦΩΤΟ). Ένας παίκτης που βοήθησε τα μέγιστα τη σεζόν που μας πέρασε και σίγουρα έχει μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα.

Επίσης στην ομάδα θα είναι και τη νέα σεζόν ο δυναμικός στόπερ Δημήτρης Σιάτρας, ένας παίκτης με παραστάσεις και σε παραπάνω κατηγορίες που διακρίνεται για το πάθος του.  

Στον Αετό θα είναι και τη νέα σεζόν ο Πάρης Μπόντε, που με το αέρινο στυλ του στη μεσαία γραμμή, σίγουρα αναμένεται να προσδώσει πολλά και τη νέα σεζόν και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους που θα θέσει.  

Τέλος στην ομάδα θα παραμείνει ο Λευτέρης Μπέτσιος (δεξί μπακ) που τελείωσε τις υποχρεώσεις του με τον στρατό και αναμένεται να δώσει βοήθειες στο νέο πρωτάθλημα.

Τέλος να τονίσουμε πως παράλληλα με τις ανανεώσεις αναμένεται να γίνουν και αρκετές μεταγραφές που θα ανακοινωθούν όταν υπάρχει οριστική συμφωνία με τον κάθε παίκτη.