Βαθμολογία

Έτοιμος για νέες περιπέτειες ο Γιώργος Λαμπρόπουλος!!! (PICS+VIDEO)

Στα 27 του χρόνια έχει αποκτήσει πολλές και σημαντικές εμπειρίες από το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο λόγος για τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα Γιώργο Λαμπρόπουλο που προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν και μάλιστα το δεύτερο εξάμηνο κατάφερε να κάνει ένα δυνατό καμ – μπακ με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Δείτε ΕΔΩ το τελευταίο βίντεό του με πολλές και εκπληκτικές αποκρούσεις που έχει κάνει

Στο ενεργητικό του έχει καταγράψει πολλές και σημαντικές αποκρούσεις με την τελευταία του ομάδα και σίγουρα συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος να πετύχει την παραμονή και να συνδυάσει και ο ίδιος πολύ καλά παιχνίδι όπως με ονόματα στην κατηγορία (βλέπε Καλαμάτα και Παναργειακό).

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος θέλει όσο τίποτα άλλο να κάνει το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και παρότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αυτή τη περίοδο ξεκουράζονται, ο ίδιος ακολουθεί πρόγραμμα εντατικό στην Αθήνα και περιμένει σύντομα να έχει ευχάριστα νέα…

Μάλιστα ο ίδιος τερμάτισε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Βλαχιώτη και είναι σε συζητήσεις με αρκετούς συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, αφού έχει καταφέρει με μεθοδικότητα όλα αυτά τα χρόνια που παίζει επαγγελματικά να φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στην ποδοσφαιρική πιάτσα και για την αξία του κάτω από τα δοκάρια αλλά και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Σύντομα ο Γιώργος Λαμπρόπουλος αναμένεται να αποφασίσει από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για το που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν.