Βαθμολογία

Δήμος Βερύκιος: Σταματάει από το Happy Day;

Μια (μη) αναμενόμενη απόφαση φαίνεται πως πήρε η διοίκηση του ALPHA σχετικά με το Happy Day και το δεκαπεντάλεπτο (πλέον) σχόλιο που κάνει ο Δήμος Βερύκιος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του enimerosi24.gr, από αύριο Τριτη 11 Ιουνίου σταματάει οριστικά και η παρέμβαση του δημοσιογράφου στην πρωινή εκπομπή.

Την παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνουν και πηγές του zappIT, οι οποίες αναφέρουν πως ο Δήμος Βερύκιος διακόπτει αυτό το διάστημα τις εμφανίσεις του στο Happy Day λόγω της έναρξης της προεκλογικής περιόδου. Το γεγονός ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές στις 7 Ιουλιου και ότι από αύριο ξεκινάει και επισήμως η προεκλογική περίοδος, μετά τη σημερινή απογευματινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, οδήγησε τους ιθύνοντες του Alpha σε αυτή την απόφαση.

Βέβαια, δεν μπορούμε να θυμηθούμε να έχει γίνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Ίσως να ευθύνεται το γεγονός ότι η βαρύτητα αυτών των εκλογών είναι αρκετά μεγάλη… Κατά τα άλλα, ο Δήμος Βερύκιος παραμένει στο σταθμό και θα εμφανίζεται κανονικά στο κεντρικό δελτίο ως διαπιστευμένος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το πρωί της Δευτέρας, πάντως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο και έδωσε ραντεβού μαζί του για αύριο, σαν να μη συμβαίνει τίποτα…! Ίδωμεν…