Βαθμολογία

Στη Λαμία μέχρι το 2021 ο Δημούτσος

Με τα χρώματα της Λαμίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ελίνι Δημούτσος. Το συμβόλαιο του 30χρονου μέσου με  τους Φθιώτες ολοκληρωνόταν στο τέλος Ιουνίου, ωστόσο οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την ανανέωσή του.

Έτσι, την Παρασκευή (7/6) οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν το deal, που αφορά νέα συνεργασία μέχρι το 2021. Ο Δημούτσος προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν, όπου είχε συνολικά 29 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Ελίνι Δημούτσου. Ο 30χρονος μέσος, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Δημούτσος ήρθε στη Λαμία το καλοκαίρι του 2018 από τον Πλατανιά και συνετέλεσε τα μέγιστα στην επιτυχημένη περσινή πορείας της ομάδας μας έχοντας 26 συμμετοχές στη Super League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας. Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Δημούτσος δήλωσε:

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τη Λαμία, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει και φέτος η ομάδα τους στόχους της”».