Βαθμολογία

Νέα «καμπάνα» για ληξιπρόθεσμες οφειλές στη Σπάρτη

Δεν έχουν τελειωμό οι μπελάδες για τη Σπάρτη, καθώς οι ληξιπρόθεσμες οφειλές συνεχίζουν να την κυνηγούν. Η απερχόμενη διοίκηση δεν φρόντισε να τις τακτοποιήσει και έτσι την και έτσι την Παρασκευή (7/6) έσκασε νέα… καμπάνα.

Συγκεκριμένα,  το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο ανακοίνωσε την Παρασκευή (7/6) ότι τιμωρεί ξανά τους Λάκωνες με αφαίρεση 1 βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο παιχνίδι τους σε όποια κατηγορία και αν λάβουν μέρος την επόμενη σεζόν και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η οφειλή.

Μάλιστα η ποινή αφορά δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ αφαίρεση 1 βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα αυτής και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η ένδικη οφειλή αυτής (αφορά το αδίκημα του άρθρου 23 παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ - ληξιπρόθεσμες οφειλές/ υπ. αριθμ 126/2019).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ αφαίρεση 1 βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα αυτής και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η ένδικη οφειλή αυτής (αφορά το αδίκημα του άρθρου 23 παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ - ληξιπρόθεσμες οφειλές/ υπ. αριθμ 127/2019)».