Βαθμολογία

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ., Γιάννης Μανώλης

Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (7/6) ο Γιάννης Μανώλης. Υπήρξε βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών και γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ.

Είχε γεννηθεί στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο Αργολίδας και το 2004 εκλέχθηκε πρώτος βουλευτής στο νομό Αργολίδας με τη Ν.Δ. και επανεκλέχθηκε το 2007.

Από το 1998 έως το 2004 διετέλεσε γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ και μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επίσης είχε συνεργαστεί για ένα διάστημα και με τους ΑΝ.ΕΛ. Ήταν παντρεμένος με την Γεωργία Μανώλη – Κοντογεωργίου, με την οποία απέκτησαν μία κόρη και έναν γιο.

Η ΓΣΕΕ εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια, αναφέροντας σε ανακοίνωση: «Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην Γενικού Γραμματέα της Συνομοσπονδίας Γιάννη Μανώλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Ο Γιάννης Μανώλης με έντονη συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών, διατέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ από το Μάρτιο του 1998 έως και το Μάρτιο του 2004.

Ήταν ιδιαίτερα μαχητικός αφήνοντας το δικό του στίγμα στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Η Συνομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».