Βαθμολογία

Δείγμα θετικό για την Εθνική Ελπίδων

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Εθνική Ελπίδων το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία την Πέμπτη (6/6). Η «γαλανόλευκη» φιλοξένησε τους Γεωργιανούς στη Ριζούπολη και τους νίκησε άνετα με 3-0.

Έτσι, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τέσσερις μέρες πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στο Σαν Μαρίνο.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 29’ με τον Βρουσάι, έπειτα από ωραία πάσα του Λημνιού. Στο 34’ ο Παυλίδης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 68’ ο Οικονομίδης εκμεταλλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Στεργιάκης, Ουές, Κατράνης, Νικολάου, Δημητρίου, Μιλόγιεβιτς, Τσιγγάρας, Παυλίδης, Βρουσάι, Καμπετσής, Λημνιός.

Έπαιξαν και οι: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Λιάγκας, Λιάβας, Ζωγραφάκης, Γιαννούτσος, Μπαλογιάννης, Μελιόπουλος, Δουβίκας, Οικονομίδης, Βάρκας.

ΓΕΩΡΓΙΑ (Γκιόργκι Τσεστάτζε): Γιουγκεσασβίλι, Κομπούρι, Λοχοσβίλι, Πατσάτσια, Νίνουα, Κοχορασβίλι, Λακβεκχελιάνι, Αράμπιτζε, Μάλι, Κοχρέιτζε, Μπούγκριτζε.

Έπαιξαν και οι: Νεμπιερίτζε, Σιλαγκάτζε, Σπαντερασβίλι, Κούτσια, Ταβιτασβίλι, Σαμουρκάσοβε, Τζεμπνιαούρι.