Βαθμολογία

Κλέιτον: «Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση στον Ηρακλή»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, αναφορικά με την κατάσταση στον Ηρακλή, έκανε την Πέμπτη (6/6) ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος άσος άφησε αιχμές κατά της διοίκησης τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουν εξαφανιστεί όλοι».

Παράλληλα, προανήγγειλε πως θα προσφύγει κατά του «Γηραιού» καθώς του οφείλονται 57.000 ευρώ. Αναλυτικά όσα είπε ο Κλέιτον στον «Metropolis 95,5»:

Για την κατάσταση στον Ηρακλή: «Είναι πολύ μπερδεμένη ιστορία. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Εγώ είμαι εδώ, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο αλλά η κατάσταση είναι περίπλοκη. Έχουν εξαφανιστεί όλοι, κανείς δε λέει τίποτα, έρχονται, φεύγουν, πραγματικά δεν μπορώ να ασχοληθώ. Έρχεται ο άλλος ρωτάει όλη τη χρονιά, δεν πληρώνει κανέναν, δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν σε παίρνει ένα τηλέφωνο να σου πει τι συμβαίνει, σε ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα. Πραγματικά έχω χάσει επεισόδια σε αυτή την ιστορία»

Για το ποσό που του χρωστά ο Ηρακλής: «Εχουμε συμφωνία για 75.000 ευρώ και μου χρωστάνε τα 57.000 από αυτά. Στον δεύτερο χρόνο το συμβόλαιο προβλέπει 120.000 ευρώ. Το θέμα δεν είναι μόνο το οικονομικό, όταν ήρθα στον Ηρακλή ήξερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Είναι όλο το «πακέτο», η συμπεριφορά απέναντί μου, όλη η σεζόν πήγε πολύ λάθος, δεν υπήρχε κανένα πλάνο. Ακόμα και τις μαγνητικές και τις θεραπείες που έκανα, τις πλήρωσα εγώ. Για τέτοια οργάνωση μιλάμε. Αλλά μακάρι να βρουν τον σωστό δρόμο και να φτιάξουν τα πράγματα».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Τομ Παπαδόπουλο: «Εχω μιλήσει δυο-τρεις φορές μαζί του όταν ήρθε στην Ελλάδα. Μου λέει δεν ήξερε τι γίνεται, δεν ξέρω πια ποιον να πιστέψω. Αποκλείεται να είναι κάποιος πρόεδρος σε μία ομάδα και να μη γνωρίζει τι συμβαίνει. Μετά από όσα είδα φέτος, πιστεύω ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μου είπε ότι τα χρέη είναι από άλλους, ότι ήρθε και πήρε την ομάδα όπως ήταν. Δεν φρόντισε να ενημερωθεί για το τι γίνεται; Στο τέλος ρωτούσε εμένα τι μου χρωστάει. Η κατάσταση είναι να κλαις και να γελάς. Οταν είσαι πρόεδρος και δεν ξέρεις τι πληρώνεις, ειδικά στον μοναδικό παίκτη που έχει συμβόλαιο - γιατί πιστεύω πολλά παιδιά δεν είχαν συμβόλαια όπως έπρεπε - εκείνη τι στιγμή νόμισα ότι με κοροϊδεύει. Νομίζω ότι δεν τον ενδιαφέρει, δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση».

Για τις εντυπώσεις του από τις επαφές με τον Τομ Παπαδόπουλο: «Εχει έρθει πολλές φορές και έχει μιλήσει και με τα παιδιά και με τον κόσμο. Απλά δεν ξέρω αν πραγματικά δεν τον ενδιαφέρει η δε γνωρίζει τι γίνεται. Μπήκε στο ποδόσφαιρο, έβαλε τα χρήματα του και είπε δεν ξέρω ποια είναι τα χρέη, μου είπαν άλλα. Εγώ έχω μπερδευτεί. Απλά όποιος μπήκε στην ομάδα αυτή τη χρονιά, βγήκε χαμένος. Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, οι ποδοσφαιριστές και πιστεύω και ο ίδιος ο Παπαδόπουλος».

Για το αν έχει κάνει προσφυγή κατά του Ηρακλή: «Δεν έχω κάνει αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να κάνω. Δεν μπορεί να παίζεις μια ολόκληρη χρονιά, να κάνεις τη δουλειά σου όπως πρέπει και να μην έρχεται κανείς να σου πει κάτι. Ειναι άσχημο αυτό. Περίμενα μια καλύτερη συμπεριφορά, όχι μόνο προς εμένα αλλά προς όλους μέσα στην ομάδα».