Βαθμολογία

Χ factor: Οι δηλώσεις των κριτών και ο ρόλος έκπληξη της Ελένης Βουλγαράκη

Οι auditions του μουσικού talent show X Factor που πρόκειται να προβληθεί το Φθινόπωρο στο Open, έχουν ξεκινήσει. Οι συμμετοχές ήταν χιλιάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο, ενώ όσοι υποψήφιοι πήραν το πράσινο φως για τις auditions ξεκίνησαν το “ταξίδι” με όνειρο να φτάσουν μέχρι και τα live.

Η Ελένη Βουλγαράκη, την οποία βλέπουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή στην πρωινή εκπομπή του OPEN “Έλα Χαμογέλα” αναλαμβάνει νέα καθήκοντα. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στα παρασκήνια των auditions, μιλά με διαγωνιζόμενους, συναντά τους αγαπημένους ανθρώπους των παικτών που τους έχουν συνοδεύσει στη σημαντική αυτή στιγμή τους, μεταφέρει τον παλμό της διαγωνιστικής διαδικασίας, συνομιλεί με τους κριτές -μια δυνατή ομάδα με εκρηκτική χημεία, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Γιώργο Θεοφάνους, τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο-, «κλέβει» αστείες off camera στιγμές, μαθαίνει τις εξελίξεις από τον παρουσιαστή των backstage Άρη Μακρή, καταγράφει αυθόρμητα περιστατικά και δημιουργεί ξεχωριστά X Moments.

Τα X Moments είναι στον αέρα του OPEN καθημερινά προκειμένου να μεταφέρουν τη διαδρομή μέχρι και τη μεγάλη πρεμιέρα. Το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει τα καλύτερα X Moments κάθε Κυριακή στις 21,15 σε μια ειδική εκπομπή με την Ελένη Βουλγαράκη.

Οι κριτές ανυπομονούν να ξεκινήσει το show ενώ έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN “Ευτυχείτε”, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους υπερθεμάτισε την κριτική επιτροπή αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων “Είναι μια φανταστική επιτροπή. Κάθομαι πολλά χρόνια σε αυτό το τραπέζι, είναι μια φανταστική επιτροπή”