Βαθμολογία

Ανέλαβε τη Θύελλα Καμαρίου ο Χαντές

Στον Βαγγέλη Χαντέ πέρασαν τα ηνία της Θύελλας Καμαρίου. Ο άλλοτε τεχνικός των Παλληνιακού, Α.Ο. Ατλαντίδας, Πανθησειακού, Ολυμπιακού Λιοσίων, Αγίων Αναργύρων, Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και Χαραυγιακού βρέθηκε τη Δευτέρα (3/6) στη Σαντορίνη και συναντήθηκε με τη διοίκηση.

Τελικά επήλθε συμφωνία και ανακοινώθηκε η πρόσληψή του, με τον Χαντέ να σηκώνει ήδη... μανίκια εν όψει της νέας σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Χαντέ Ευάγγελο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έφτασε σήμερα στο νησί μας όπου και συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης ενώ τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Ο Χαντές Ευάγγελος στο παρελθόν έχει θητεύσει στις ομάδες των Παλληνιακού, ΑΟ Ατλαντίδας, Πανθησειακού, Ολυμπιακού Λιοσίων, Αγίων Αναργύρων, Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και Χαραυγιακού.

Το Δ.Σ. της ομάδς μας καλοσωρίζει τον Ευάγγελο στην οικογένεια της Θύελλας καμαρίου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου».