Βαθμολογία

Στο πλευρό του Απόλλωνα Καλαμαριάς για το γηπεδικό ο Δήμος

Για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Απόλλων Πόντου μίλησε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης. Η ιστορική έδρα των Πόντιων παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης και χρειάζεται παρεμβάσεις, με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο της Καλαμαριάς να αναφέρει ότι στέκεται στο πλευρό του Ερασιτέχνη προκειμένου να διεκδικήσουν από κοινού χρηματοδοτήσεις. Αναλυτικά όσα δήλωσε την Τρίτη (4/6) στο «Metropolis 95,5»:

Για το πώς μπορεί ο Δήμος να βοηθήσει τον Απόλλωνα: «Μπαίνοντας ο οποιοσδήποτε στο γήπεδο αντιλαμβάνεται την εγκατάλειψη και την παρακμή. Όλα αυτά είναι κομμάτι που τυπικά ο Απόλλων θα έπρεπε να το διαχειριστεί μόνος του.  Όμως ο Δήμος μπορεί να είναι στο πλευρό του, να λειτουργήσει ως εγγυητής και από κοινού με τον Ερασιτέχνη μπορεί να διεκδικήσει χρηματοδοτήσεις. Στον σχεδιασμό για το στρατόπεδο Κόδρα μπορούν να δημιουργηθούν προπονητήρια από την κάτω μεριά για να καλυφθούν οι ανάγκες». Για την πρόθεση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα να δώσει το όνομα «Βασίλης Τριανταφυλλίδης» στο γήπεδο του συλλόγου: «Σαν πολιτικό παιδί του Χάρρυ Κλυνν δεν θα μπορούσα να πω ποτέ ότι διαφωνώ.

Αυτή η πρόταση μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και επικροτήσαμε νωρίτερα. Είναι σημαία για εμάς και θα το προχωρήσουμε όταν βρεθούμε στο τιμόνι της διοίκησης».