Βαθμολογία

«Ζεσταίνουν» τις μηχανές στον Απόλλωνα Λάρισας

Μία πολύ καλή χρονιά ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε για τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι παίκτες της ομάδας βρίσκονται στις καλοκαιρινές τους διακοπές, όμως η διοίκηση ξεκινά τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και θα έρθει σε επαφή με τους παίκτες ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν και την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στην ομάδα.

Εξάλλου λήγουν 27 συμβόλαια στις 30 Ιουνίου και πιθανότατα, δεν θα γίνουν και οι ανάλογες ανανεώσεις, ενώ για τις μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν, θα εξαρτηθεί και από το θέμα της αδειοδότησης.

Ξεκινάει ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και σίγουρα οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντός των ημερών θα κληθεί και ο τεχνικός Άριαν Μπελά από τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει το έργο του.

Όσον αφορά τώρα για την προετοιμασία, αυτή προγραμματίζεται να ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, στην περίπτωση πάντα που αρχίσει το πρωτάθλημα στις 8 Σεπτεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση αν το πρωτάθλημα αποφασιστεί να ξεκινήσει αργότερα, ίσως και η έναρξη της προετοιμασίας να μετατεθεί για μια εβδομάδα αργότερα.

Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί σε αθλητικό κέντρο της Αυστρίας, εκεί θα δοθούν και φιλικά παιχνίδια, όπως επίσης φιλικά θα παίξει ο Απόλλωνας και μετά την επιστροφή του στη Λάρισα.