Βαθμολογία

«Η ιστορική Παναχαϊκή να αγωνίζεται σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται»

Πολλές αλλαγές επιφέρει η έλευση του Σάκη Καλογερόπουλου στα διοικητικά της Παναχαϊκής. Ένα από τα πρόσωπα που αποχωρούν, όπως είχε γίνει γνωστό, είναι και ο Κώστας Χαλκιάς.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας που είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή αποχαιρέτησε την Τρίτη (4/6) τους Αχαιούς. Ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και ευχήθηκε η ομάδα να αγωνίζεται σύντομα στα... μεγάλα σαλόνια όπου ανήκει.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Μια συνεργασία, η οποία άνοιξε το καλοκαίρι του 2016 έκλεισε σήμερα.  Σε αυτά τα τρία όμορφα χρόνια, με ένα διάλειμμα λίγων μηνών,  έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα και είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω την Παναχαΐκή Συμμαχία για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, το τεχνικό επιτελείο με το οποίο συνεργάστηκα και όλους τους υπαλλήλους και το διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ για την βοήθεια που μου παρείχαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί αλλά και στους χιλιάδες πατρινούς φιλάθλους που ήταν κοντά μας σε όμορφες και δύσκολες στιγμές.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ιστορική Παναχαϊκή να αγωνίζεται σύντομα εκεί που είναι η φυσική της θέση και αξίζει να βρίσκεται. Στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Κώστας Χαλκιάς».