Βαθμολογία

Έκανε όπισθεν και σκότωσε το 20 μηνών παιδί της...

Ένα σοκαριστικό περιστατικό με θύμα ένα αγοράκι μόλις 20 μηνών σημειώθηκε την Τρίτη (4/6) στη Λάρισα. Υπαίτια για τον θάνατό του είναι η ίδια του η μητέρα, καθώς κατά λάθος το παρέσυρε με το αυτοκίνητό της!

Η τραγωδία συνέβη στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης το πρωί της Τρίτης, όταν το παιδάκι βρέθηκε πίσω από το αυτοκίνητο της στρατιωτικού μητέρας του, η οποία δεν το είδε κάνοντας όπισθεν και το παρέσυρε, με αποτέλεσμα να το σκοτώσει.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα πήγε με το αυτοκίνητό της το παιδί στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και εν συνεχεία διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Δυστυχώς, ήταν αργά καθώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το αγοράκι δεν επανήλθε... Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από τον διοικητή της 110 Πτέρυγας Μάχης όπου υπηρετεί η μητέρα.

Το 20 μηνών αγοράκι ήταν το μικρότερο από τα πέντε παιδιά της μητέρας. Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας αναφέρει: «Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας».