Βαθμολογία

Θέλει Γ' Εθνική με 10 ομίλους η ΕΠΣ Κορινθίας

Συνεχίζονται οι... φωνές που θέλουν διαφορετικό καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής. Μετά την ΕΠΣ Χανίων που ζητά όμιλο μόνο κρητικές ομάδες, ήρθε και η ΕΠΣ Κορινθίας με ανάλογο αίτημα.

Συγκεκριμένα, με επιστολή της στην ΕΠΟ ζητά το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 10 ομίλους, με τον καθένα να έχει 14-15 ομάδες, ώστε να περιοριστούν τα έξοδα μετακίνησης.

Παράλληλα, κάνει και την πρότασή της για το πόσες ομάδες θα πρέπει να υποβιβαστούν, ώστε τελικά να μείνουν 147. Αναλυτικά η επιστολή: «Θέμα Αναδιάρθρωση Γ Εθνικής

Κύριε πρόεδρε,

Ενόψει της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ την 28.06.2019 παρακαλούμε να εισηγηθείτε την διεξαγωγή της Γ Εθνικής κατηγορίας σε 10 ΟΜΙΛΟΥΣ αποτελούμενους από 14-15 ομάδες ο κάθε όμιλος προκειμένου να μικρύνουν οι αποστάσεις ώστε να μειωθούν τα έξοδα μετακίνησης.

Για να γίνει αυτό παρακαλούμε να εισηγηθείτε να υποβιβασθεί 1 ομάδα από κάθε όμιλο προκειμένου από την Γ’ ΕΘΝΙΚΗ της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019 να μείνουν 87 ομάδες στην Γ’ εθνική +4 που θα υποβιβάζονται από την FL +56 οι πρωταθλητές των ΕΠΣ, ΣΥΝΟΛΟ: 147 ΟΜΑΔΕΣ».